13 december 2019

Taalpunt in Badhoevedorp is geopend!

Op 12 december 2019 is ons nieuwe Taalpunt in de Bibliotheek Badhoevedorp feestelijk geopend!

Dichteres Tania Asaad droeg hierbij voor uit haar werk en vertelde haar persoonlijke verhaal over wat het Taalhuis en de Bibliotheek voor haar betekend heeft én nog steeds betekent. Inkie Aarts van de Bibliotheek Haarlemmermeer vertelde over hoe het Taalhuis zich de laatste jaren heeft verspreid over de Haarlemmermeer en meer zichtbaar is geworden, iets waar we trots op zijn! Ook Taalvrijwilliger Cees werd in het zonnetje gezet, hij zet zich nu ruim een jaar in voor het Taalhuis als balievrijwilliger en zal de komende tijd het Taalpunt in Badhoevedorp bemannen. Ten slotte benadrukte wethouder Ap Reinders het belang van ook dit Taalpunt, een toegankelijke plek waar iedereen welkom is voor vragen over lezen en schrijven, en was het aan hem de eer om middels het doorknippen van ‘het lintje’ de opening officieel te  maken.

Het Taalpunt is een onderdeel van het Taalhuis. Bij dit Taalpunt kun je terecht met vragen over lezen, schrijven en werken met de computer.

We zoeken nog een (extra) balievrijwilliger voor ons Taalpunt in Badhoevedorp. Lijkt dit je leuk? Kom dan langs bij het Taalpunt of stuur een e-mail naar leonie.schuitemaker@debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Openingstijden:
Donderdag: 10:00 – 13:00 uur

Adres Taalpunt:
Bibliotheek Badhoevedorp
Snelliuslaan 35, Badhoevedorp